Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a avut o nouă ieşire golănească, de data aceasta faţă de Mălin Bot. Bot l-a surprins pe Rădulescu într-o benzinărie şi l-a întrebat despre purtatul măştii de protecţie. Rădulescu a reacţionat cu jigniri.

”De ce nu te acum duci în Piaţa Victoriei? Mi-au spus că te iau la bătaie, dacă te prind pe acolo!”,  s-a răstit Rădulescu către Malin Bot.

„Când i-am răspuns că replica lui confirma faptul că PSD e în spatele acestor adunări, din moment ce el are astfel de discuţii cu organizatorii, şi-a dat seama ce a făcut. A tulit-o în maşină, la plecare arătând semne obscene, ca răspuns la o altă întrebare a mea şi anume ce le recomandă susţinătorilor PSD cu privire la mască. Totul s-a petrecut în aceeaşi benzinărie în care recent a mai făcut scandal deputatul PSD şi s-a ales cu amendă”, a relatat Mălin Bot.

„Apucă-te de muncă, nu mai fi vagabond”, i-a spus Rădulescu lui Mălin Bot. Mălin Bot a anunţă că va sesiza Poliţia.

„Voi transmite Poliţiei imaginile cu solicitarea să-l amendeze pe Rădulescu, conform legislaţiei care sancţionează adresarea de semne obscene în spaţiul public.

Conform Codului Rutier: săvârşirea de către conducătorii de vehicule sau pasagerii acestora de gesturi obscene (…) constituie contravenţie şi se pedepseşte cu amendă din clasa a IV de sancţiuni, respectiv cu o sumă cuprinsă între 945 şi 2100 de lei.

Dincolo de amendă, cel mai important aspect este calitatea foarte joasă a parlamentarilor PSD care astfel de comportament înţeleg să aibă în spaţiul public. Practic, PSD a băgat interlopi în Parlament”, a mai spus Mălin Bot.

830 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here