Caută
Close this search box.

Finul lui Bădălău, preşedintele CJ Giurgiu, plângeri penale pentru că stă în carantină

marian mina

Finul lui Bădălău, Președintele CJ Giurgiu, Marian Mina, a acuzat la un post național de televiziune conducerea Prefecturii că „face poliție politică și îi amenință pe primari”.

În urma unui chestionar întocmit prin telefon de către reprezentanţii DSP Giurgiu, de comun acord cu domnul Mina Marian, a fost carantinat la domiciliu.

Marian Mina, care este și președintele executiv al PSD Giurgiu, s-a plâns de această situație și pe o rețea de socializare, unde a scris că nici până în ziua de azi nu a primit decizia de carantinare și că nu a semnat nimic în sensul acesta, drept pentru care va depune plângeri penale, potrivit Europa FM.

Într-un comunicat de presă, conducerea Prefecturii Giurgiu arată că activitatea Instituției Prefectului la nivelul județul Giurgiu este guvernată de principiul imparțialității, iar de coordonarea activității de testare în vederea depistării infecției cu SARS Cov 2 se ocupă la nivel județean DSP Giurgiu.

La rândul său, DSP susține că Marian Mina a fost contact direct cu un caz pozitiv COVID 19 , conform definiției de caz, cu șeful ISU Giurgiu, Radu Covaci, testat pozitiv în data de 23 iulie, iar din ancheta epidemiologica a lui Radu Covaci reiese că Mina Marian a intrat în contact ultima oară cu șeful ISU Giurgiu pe data de 20 iulie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri