Caută
Close this search box.

Focar de COVID-19 la Spitalul Județean din Galați: 35 de cadre medicale și pacienți cu coronavirus

corornavirus

La Spitalul Județean din Galați, câteva zeci de persoane au fost confirmate pozitiv cu Sars CoV-2, atât cadre medicale, cât şi pacienţi, iar o secţie a unităţii medicale a fost închisă.

Cele mai multe cazuri au fost înregistrate la Secţia Medicală 2, acolo unde se va face dezinfecţie, în acest timp în care unitatea este închisă.

De asemenea, alte cazuri de COVID-19 au fost depistatea la secţiile de Cardiologie, Chirurgie 2 şi la Unitatea de Primiri Urgenţe.

Medicii şi cadrele medicale care s-au infectat au fost internaţi la alte spitale din Galaţi pentru tratament, iar cei rămaşi la unitatea din Galaţi povestesc, potrivit Antena3, că muncesc foarte mult şi ajung epuizaţi la sfârşitul zilei, pentru că trebuie să suplinească lipsa colegilor lor.

Azi voi scrie, din nou, despre NOI, ATI Judeţean. Obosiţi, epuizaţi, resemnaţi… Calul de povară al judeţului, la care unii se uită să vadă cât poate să mai ducă şi îi mai pun în cârcă. Azi despre Oameni, care după încheierea unei ture la ATI COVID, au nevoie de perfuzii şi oxigen ca să poată să o ia de la capăt. Oameni care s-au străduit să rămână sănătoşi pentru a putea trata cazurile critice din tot judeţul. Acum, vă spun că am obosit şi suntem dezamăgiţi. Ne-am făcut şi ne vom face datoria în continuare, până când vom mai putea… Dar obosiţi psihic, epuizați fizic, resemnaţi. Singura Secţie ATI funcţională permanent din Judeţul Galaţi”, a scris Corina Manole, şeful Secţiei ATI a Spitalului Judeţean Galaţi, pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri