Caută
Close this search box.

FOTO. Turcescu anunță iminenta săltare a Gabrielei Firea

gabriela firea

Pe 1 septembrie 2015, cu câteva zile înainte de reţinerea lui Sorin Oprescu, Robert Turcescu pe atunci jurnalist anunța: „În prima săptămână din septembrie va fi arestat cel mai mare „peşte” de până acum”. Pe 6 septembrie, Oprescu a fost prins în flagrant de luare de mită a sumei de 25.000 de EURO iar Turcescu a confirmat că la el se referea.

După ce a anticipat în 2015 arestarea primarului Oprescu, Turcescu anunță că urmează să vină DNA și după Firea.

Deputatul PMP consideră că Robert Negoiță este ”capul de cal” lăsat de băieții din Sistem în patul Gabrielei Firea pentru a-i transmite că ”au lăsat-o din brațe”, făcând probabil referire la scena binecunoscută din filmul Nașul.

”Știți de ce e nervoasă Firea după „trădarea” lui Negoiță? Nu plînge de dorul lui, va asigur! Alta e problema: semnalul dat de Negoiță e, de fapt, semnalul dat de niște băieți din Sistem care au susținut-o sa ajungă in fruntea Primăriei si i-au ținut si spatele vreme de citiva ani buni. Și „baietii” au anunțat-o- si o anunta aproape in fiecare zi! – ca au lasat-o din brate. Ieri Negoiță, miine Baluta, poimiine vine DNA… Asa se scrie istoria!
De-asta vorbeste Firea de faptul ca s-a apasat un buton nuclear impotriva ei, doar nu credeti ca Negoiță singur e capabil sa produca vreo fusiune si s-o duca pe madamă la implozie! Negoiță e doar mesagerul public, e capul de cal pe care i l-au lasat in pat „băieții”.
Luati-va popcorn, in ritmul asta madama cred ca renunta la o noua candidatură…”, scrie Robert Turcescu pe Facebook:

Robert Turcescu este singurul jurnalist care s-a demascat că a fost ofițer sub acoperire în presă, scriu cei de la Curentul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri