Caută
Close this search box.

Gabriela Firea îi cere demisia Violetei Alexandru: Demisia! Urgent!

gabriela firea

Gabriela Firea îi cere demisia ministrului Muncii, Violeta Alexandru, după cozile formate la casele de pensii, aşa cum susţine Primarul General al Capitalei.

„Demisia! Urgent! Într-o ţară normală, ministrul muncii, care priveşte nepăsător cum românii sunt umiliţi la cozi kilometrice, ar fi fost demis pe loc. Ca semn că guvernul nu tolerează un astfel de comportament faţă de cetăţeni.

La noi, guvernul PNL, care promite lapte şi miere, nici măcar nu poate administra treburile curente ale unor instituţii, la care apelează cetăţenii.

Cum să ţii sute de oameni, la casele de pensii, în picioare, pe caniculă, fără un punct de prim ajutor, fără apă, fără o bună organizare în interior, astfel încât să nu se formeze cozi obositoare şi umilitoare”, scrie Gabriela Firea, luni, într-o postare pe contul său de Facebook.

Ea o acuză pe Violeta Alexandru că se ocupă mai mult de „campania electorală murdară” în loc să se intereseze de „siguranţa oamenilor care au nevoie de respect din partea ministerului pe care îl conduce”.

„La orele în care aceşti cetăţeni cu drepturi erau umiliţi şi puşi în pericol, doamna ministru a şomajului şi umilirii pensionarilor, V Alexandru, dădea interviuri despre bârfe, mondenităţi, cancanuri. Cine cu cine, care cu care.. în politică!

Se ocupa de campanie electorală murdară, în loc de viaţa şi siguranţa oamenilor care au nevoie de respect din partea ministerului pe care îl conduce”, spune Gabi Firea, citată de Agerpres.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri