Caută
Close this search box.

Gabriela Firea, s-a lipit mastic pe anvelopele autobuzelor care circulă pe liniile de tramvai!

mastic

La nici 48 de ore după ce primarul general Gabriela Firea și-a pus în practică ideea ca autobuzele să circule pe linia de tramvai a apărut o nouă problemă. S-a lipit mastic pe roțile autobuzelor noi Otokar, cumpărate de nici doi ani de zile din Turcia. În afară de anvelopele autobuzelor, incidentul poate afecta și circulația tramvaielor.

Problema a fost semnalată de un utilizator al Forumului Metrou Ușor, care a postat și două fotografii. ”Se pare că avem și ceva probleme. Cauciucurile autobuzelor au început să acumuleze mastic de la etanșarea șinei de tramvai. E posibil să fie ceva de scurtă durată, până se dezlipește complet masticul în surplus. Din ce am înțeles, în alte țări autobuzul nu merge direct pe linia de tramvai, ci cu roțile de o parte și de alta a liniei. La noi nu prea e posibil așa ceva din cauza gardurilor și a peroanelor care nu au fost concepute pentru a circula în acest regim, decât direct pe linie”, a scris forumistul gexge.

Și nu numai autobuzele au de suferit. ”Probleme apar mai mult la tramvaie, pentru că roțile autobuzelor calcă doar pe una din linii de pe fiecare sens și se modifică un pic echlibrul. Dar băieții noștri (vatmanii – n.red.) știu cum să procedeze și să fie atenți”, a declarat pentru Club Feroviar Vasile Petrariu, președintele Sindicatului Transportatorilor București din cadrul Societății de Transport București.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri