Caută
Close this search box.

Ghiţă petrece pe manele într-o staţiune de lux din Grecia

În timp ce autoritățile nu l-au putut aduce, iar anul trecut a declarat că a primit azil politic în Serbia, Sebastian Ghiţă a fost filmat petrecând pe manele pe una dintre insulele de lux din Grecia.

Ghiță era înconjurat de prieteni și de membri ai familiei, iar din difuzoarele terasei răsunau manele. Alături de fugarul Sebastian Ghiță se afla și fratele său, Alexandru, trimis şi el în judecată, anul trecut, pentru evaziune fiscală, potrivit libertatea.ro.

Ghiță nu mai este urmărit internațional, însă refuză să revină în România unde este vizat în mai multe dosare de corupţie.

În decembrie 2016, după o întâlnire a Comisiei de Control a SRI din Parlament, Sebastian Ghiță a reușit să păcălească filajul și a fugit din țară. Se afla sub control judiciar și nu avea voie să treacă granița. În aprilie 2017, a fost arestat la Belgrad, unde a prezentat acte false.

FOTO: libertatea.ro

În prezent, omul de afaceri este judecat într-un dosar în care mai este implicat un fost primar al orașului Ploiești, dar mai este vizat şi în alte trei anchete penale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri