Caută
Close this search box.

Gică Hagi, ședință dură cu jucătorii înainte de Viitorul – Dinamo. Vrea victorie cu orice preț!

Gică Hagi este foarte decis să câștige meciul pe care Viitorul îl va disputa joi, 2 iulie, pe teren propriu, împotriva celor de la Dinamo. Este partida care închide turul play-out-ului, urmând ca din week-end să trecem la partea a doua a acestui mini-campionat.

Cei de la FANATIK au aflat că managerul-antrenor al constănțenilor a avut o ședință mai deosebită cu jucătorii săi, cerându-le să fie extrem de concentrați pentru această întâlnire.

Gică Hagi a avut o cerință specială pentru elevii săi, dorind foarte mult să obțină toate punctele. Este și motivul pentru care va trimite în teren din primul minut cel mai bun 11 pe care-l are la dispoziție!

Gică Hagi vrea neapărat 3 puncte în Viitorul – Dinamo. „Pentru mine este singurul meci care mai contează sezonul ăsta!”
Dinamo este, poate, în cea mai grea situație de la înființare, fiind serios amenințată cu retrogradarea. Ar fi o premieră nedorită în cei 72 de ani de istorie roș-albă.

Dinamo este pe ultima poziție a clasamentului, a pierdut toate cele trei partide de la reluarea campionatului, de fapt nu a făcut punct în play-out. Urmează pentru „câinii” lui Adi Mihalcea o deplasare foarte dificilă la Ovidiu, contra Viitorului.

Formația lui Gică Hagi este prima clasată în turneul de retrogradare, nu are și nu va avea emoții cu menținerea în Liga 1. Hagi însă e foarte implicat să câștige meciul cu Dinamo.

Din informațiile FANATIK, Gică e decis să înceapă cu cel mai bun acest meci, motiv pentru care a și avut o ședință mai dură cu elevii săi în preziua întâlnirii. „Este foarte important pentru mine meciul cu Dinamo. De fapt, este singurul meci care mai contează cu adevărat în acest sezon”. Cam așa a sunat discursul managerului de la Viitorul înainte de meciul cu Dinamo.

Cum ar putea arăta primul 11 al Viitorului contra lui Dinamo:

Tordai – Boboc, Mladen, Ghiță, De Nooijer – Matei, Artean, Achim – Iancu, Rivaldinho, G. Ganea.

Este Gică Hagi ambiționat și de acuzele de blat pe care fanii din PCH i le-au adus după Chindia – Viitorul 2-1? Foarte posibil! Modul cum Gică Hagi a pregătit special această dispută cu Dinamo poate să aibă legătură și cu acuzele care i-au fost aduse în urmă cu puțin timp de fanii din PCH.

După partida pierdută de Viitorul la Ploiești, cu Chindia, 1-2, și în care Hagi a utilizat jucători care de obicei nu se regăsesc printre titulari, fanii lui Dinamo l-au acuzat de blat pe acesta.

„Lumea era ceva mai liniștită că FCV nu mai participă anul acesta la actele de caritate din playoff. Degeaba, în playout e și mai simplu să te dai la o parte, sau să bagi echipa a 3-a, ca să mimezi fotbalul. Obrazul a devenit tot mai gros și blatul tot mai puțin însiropat, dar lumea îl înghite ușor. Omul nici măcar nu se mai obosește să joace scena aia cu nervii după meci. Nici nu se mai spală 20 de secunde pe mâini, nici clăbucii nu mai apar. Sau obișnuitele spume” – comunicat PCH după Chindia – Viitorul 2-1

Hagi și Viitorul au reacționat printr-un comunicat după acele acuze, dar atacul nu i-a căzut deloc bine „Regelui”. Acum, cu acest prim Viitorul – Dinamo din play-out (al doilea va fi chiar în ultima etapă!), Hagi va fi cu siguranță orgolios să arate ce poate echipa sa. Iar o victorie a Viitorului ar scufunda și mai mult barca plină de apă a lui Dinamo!

De unde a pornit râca dintre Hagi și cei de la Dinamo.Trecând peste faptul că Hagi este văzut ca o emblemă a Stelei, care s-a luptat ani de zile înainte de Revoluție cu Dinamo, Gică a avut meciuri grele cu „câinii” și ca manager al Viitorului. Și le-a făcut probleme mai mereu. Iar ca palmares general, există un echilibru în rezultate, dar la trofee Hagi este peste Dinamo: a cucerit și cupa, și titlul cu o echipă nou-înființată, în timp ce Dinamo nu mai ia campionatul din 2007.

Iar acum Dinamo este în mare pericol de a retrograda, un „brânci” important putând să-i ofere și Gică Hagi. Oricum, modul cum vor trata meciul cei de la Viitorul nu constituite cu siguranță vreo surpriză pentru fanii „câinilor”.

„Gică Hagi este foarte senin după meciul pierdut în seara asta (n.red. – miercuri, cu Chindia). Să-l vedeți cum va pregăti meciul cu Dinamo, ca și cum ar fi trofeul pe masă. Dintr-o dată va uita de promovarea juniorilor” – comunicat PCH după Chindia – Viitorul 2-1

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri