Finanțatorul clubului FCSB, Gigi Becali, a făcut o serie de declarații controversate la adresa conducerii din România despre care spune că are membri care „nu au cap, parcă sunt handicapați”.

Gigi Becali a răbufnit la un post de televiziune făcând declarații controversate la adresa conduceri din România, făcând probabil referire la măsurile adoptate de aceasta în contextul pandemiei de coronavirus, potrivit gsp.ro.

„Nu vedeți că oamenii din conducerea României nu au inteligență? Cum ajung acolo nu știu. Nu au cap, parcă sunt handicapați. Lasă, bă, viața să meargă înainte! Care focar? Noi vorbim de focar? Noi avem 2.000 de morți în 7 luni. Sunteți nebuni? Avem 1.200 de cazuri pe zi și au murit câte 2, 3, 7. Ce pericol? Dacă faci COVID ce? La spital! Nu sunt locuri în spital? Faceți, bă, spitale în corturi! Dacă nu, vitamina C, vitamina B și Zinc, acasă! Eu le dau idei oamenilor, pentru că toate cazurile sunt la fel”, a declarat finanțatorul FCSB.

Nu este prima dată când Gigi Becali face declarații extrem de tranșante referitoare la noul coronavirus, precum și la măsurile implementate de autorități pentru a preveni răspândirea SARS-CoV-2 pe teritoriul țării.

Gigi Becali se dezlănțuie: „Vor să facă panică, să distrugă popoare! Lăsați-ne în pace” / Finanțatorul FCSB explică de ce COVID-19 „n-are putere la noi”
Finanțatorul FCSB a comentat evoluția pandemiei de coronavirus în România, precum și situația generată de numărul mare de infectări raportat în țara noastră susținând că românii nu mor de coronavirus deoarece au în ADN Sfânta Liturghie care ne „protejează” de virusul ucigaș. Gigi Becali se arată reticent față de purtarea măștii de protecție susținând că Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu fără mască.

„Ce, Dumnezeu l-a făcut pe Dumnezeu cu mască? L-a făcut fără mască. Dacă nici ei n-au încredere în putearea lui Dumnezeu și Iisus…oamenii ar zice că nu mai are putere Biserica, Sfântul Maslu, cum să poarte un ierarh mască? Fetele mele poartă mască, cred. Și nevasta mea poartă mască. Eu nu port mască pentru că eu mă duc la Sfântul Maslu și la Liturghie în fiecare zi. Și dacă mă duc acolo, nu se apropie toate miliardele de coviduri de mine”, a declarat finanțatorul FCSB.

272 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 6 =