Caută
Close this search box.

Kanye West vrea sa fie presedintele SUA: „Ecranul TV a devenit alb-negru si Dumnezeu a zis…”

Kanye West

Kanye West a susţinut primul miting din campania lui pentru funcţia de preşedinte al Statelor Unite, după ce în urmă cu o săptămână un membru al echipei sale a spus că rapperul renunţă la cursă.

Mitingul, care a avut loc în Charleston, a început după ora locală 17.00. Cei mai mulţi dintre oamenii prezenţi la adunare au purtat măşti, dar nu au păstrat distanţarea fizică.

De la bună dispoziţie la lacrimi a fost doar un pas pentru West. El şi-a făcut apariţia pe piesa „Stairway to Heaven” a grupului The O’Jays, a vorbit tare mulţimii, fără microfon, şi a spus echipei sale să închidă uşile, dar să le lase descuiate, pentru a reduce zgomotul de afară.

West le-a spus celor veniţi să îl asculte să păstreze liniştea şi ordinea. El a abordat numeroase subiecte: de la avort la dependenţa, de la religie la portul de armă şi sprijinirea comunităţii LGBTQ.

„Mama mi-a salvat viaţa. Tata voia să mă avorteze. Nu ar fi existat Kanye West azi, pentru că tata era prea ocupat”, a spus el cu ochii în lacrimi, încercând să justifice cele declarate într-un recent interviu. „Aproape că mi-am ucis fiica. Îmi amintesc că prietena mea (acum, soţia Kim Kardashian. n.r.) m-a sunat ţipând şi plângând că este însărcinată… A spus că este însărcinată şi pentru o lună, două, trei, am discutat că ea să nu facă acest copil. Avea pastilele în mân[”, a adăugat West.

El a explicat că, aflat la Paris, într-un apartament, ecranul televizorului „a devenit alb – negru şi Dumnezeu a zis: «Dacă te joci cu viziunea mea, mă voi juca cu a ta»”.

„Mi-am sunat soţia şi i-am spus: «Vom avea acest copil». Chiar dacă ea ar divorţa de mine după acest discurs, a adus-o pe lume pe North”.

Despre controlul armelor de foc, el a spus: „Trăiesc într-o fermă de 4.000 de acri (în Wyoming, n.r.) şi pot trage cu puşca toată ziua fără să merg la închisoare”.

„Armele de foc sunt distractive… Dacă voi abandonaţi toate armele, când alte ţări intra şi voi nu aveţi arme, ce credeţi că se va întâmpla? Veţi fi asupriţi. Armele nu ucid oameni. Oamenii ucid oameni”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri