Caută
Close this search box.

Legea carantinării propusă de PNL: „Un început în forță al naționalizărilor? Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi”

nicolae ceauşescu

Un cunoscut medic a avut o reacție dură pe pagina sa de Facebook față de legea carantinării, propusă de Guvern.

Medicul a comparat propunerea legislativă cu naționalizarea din perioada comunistă și a adăugat că Nicolae Ceaușescu „ar fi râs cu lacrimi” dacă ar mai fi trăit în zilele noastre.

Medicul estetician Adina Alberts, pentru că despre ea este vorba, a avut o reacție dură pe pagina sa de Facebook față de legea carantinării, propusă de Guvern.

Aceasta a comparat propunerea legislativă cu naționalizarea din perioada comunistă și a adăugat că Nicolae Ceaușescu „ar fi râs cu lacrimi” dacă ar mai fi trăit în zilele noastre.

„Legea carantinării, un început în forță al NAȚIONALIZĂRILOR? Nicolae Ceaușescu ar fi râs cu lacrimi de ar fi fost azi printre noi.

Legea privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic, pe scurt «Legea carantinării», pare a fi un cal troian împins adânc în miezul democrației. Un articol din legea care s-a împotmolit, momentan, la Senat, specifică faptul că un „infectat” își poate pierde temporar, chiar și dreptul la proprietate, pe lângă faptul că poate fi luat cu forța din propriul domiciliu atunci când DSP-ul o cere!

Așadar, dragii mei, întrebați-mă să vă întreb! Deschidem poarta DICTATURII?! Doar pentru că politicienii ne spun că dau o lege dură, pentru că „ne vor binele”, că vor „să salveze vieți”? Dar ce treabă au bunurile unui bolnav cu boala propriu-zisă?!”, a scris Adina Alberts pe Facebook.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri