Caută
Close this search box.

Liderul negaţioniştilor Covid din Piaţa Victoriei susţine că e autorul Laserului de la Măgurele

Ovidiu Grosu, manifestantul coronasceptic care a stârnit unele tulburări în Piaţa Victoriei, după ce a refuzat să se legitimeze, a fost luat pe sus de jandarmi. El susţine că el este autorul proiectului laserului de la Măgurele!

Grosu a fost luat pe sus de mai mulţi jandarmi şi dus la audieri, după ce a refuzat să se legitimeze. Reţinerea lui Grosu a provocat tulburări în Piaţa Victoriei printre negationisti, aceştia scandând „Libertate, libertate”. Unul dintre ei a aruncat cu o sticlă de apă în duba jandarmeriei, fiind şi acesta apoi reţinut.

După ce ce s-a întors de la secţia de poliţie, fiind întâmpinat ca un erou de negationistii care au rămas în preajma Pieţii Victoria, Grosu a făcut un live pe Facebook, în care a susţinut că este „autorul proiectului laserului de la Măgurele”. El este înconjurat de mai mulţi participanţi la manifestaţiile negaţioniste care îl privesc admirativ.

„M-a întrebat (la secţia de poliţie), cine eşti dumneata totuşi. Zic: ‘Mai, voi aţi auzit de laserul ăla de la Măgurele?’. Zice ‘Da’. Ei, eu sunt autorul acelui proiect, de fapt şi de drept. Şi pe linie juridică sunt criminalist”, a susţinut Grosu.

Vezi video de la minutul 15.00:

Grosu a intrat în atenţia publică cu câteva zile înainte de protestul din 10 august 2018. Cu câteva zile înainte de protest el a declarat că vor fi flăcări şi sânge, declaraţiile sale fiind apoi folosite de propaganda PSD pentru a cere intervenţia în forţă a jandarmilor. Lucru care s-a şi întâmplat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri