Caută
Close this search box.

Marian Vanghelie a învins în instanţă Agenţia Naţională de Integritate

Marian Vanghelie

Curtea de Apel Bucureşti a respins cererea făcută de inspectorii Agenţiei Naţionale de Integritate, de confiscare, de la fostul primar al Sectorului 5, Marian Vanghelie, a sumei de 787.246, 55 de lei, adică de aproximativ 180.300,59 de euro, bani pe care nu i-ar fi putut justifica.

Decizia poate fi contestată la Înalta Curte. Potrivit minutei instanţei, Curtea de Apel Bucureşti a admis o excepţie şi a respins cererea inspectorilor ANI ca neîntemeiată. Procesul a avut ca obiect controlul averilor.

„Admite excepţia inadmisibilităţii capătului de cerere privind confiscarea diferenţei constatate între averea dobândită şi veniturile realizate de către paratul Vanghelie Marian Daniel, în cuantum de 787.246,45 lei şi respinge acest capăt de cerere, că inadmisibil. Respinge cererea, ca neîntemeiată.

Cu recurs în 15 zile de la comunicare, ce se va depune la Curtea de Apel Bucureşti, Secţia a VIII-a contencios administrativ şi fiscal. Pronunţată în şedinţa publică azi, 29 iulie 2020”, este minuta Curţii de Apel Bucureşti, potrivit portalului instanţelor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri