Caută
Close this search box.

Mesaj dur al lui Arafat pentru protestatarii anti-Covid: „Îi aștept la spital”

bragadiru

Sute de bucureșteni au ieșit în stradă, nemulțumiți de modul în care Guvernul Orban vrea să treacă de Parlament o lege anti-Covid care este considerată dictatorială de societatea civilă.

Raed Arafat a avut un mesaj extrem de dur pentru acești protestatari, care nu doresc ca Guvernul să aplice legi care îngrădesc drepturile oamenilor.

Totodată, Raed Arafat nu crede în descoperirea unui vaccin anti-Covid în următorul an. Șeful DSU se așteaptă la încă 2 ani de pandemie pentru întreaga omenire.

Așadar încă 2 ani (cel puțin) de probleme, stări de urgență și de alertă, de restricții, controale masive și de amenzi …

Raed Arafat are un mesaj dur pentru protestatarii din centrul Bucureștiului
„Ce mesaj am pentru protestatari? Îi aștept la spital”, a răspuns Arafat când a fost rugat să comenteze protestele din centrul Bucureștiului.

„Peste 50% din infectări sunt de la persoanele asimptomatice. Suntem la 14.000 de teste, în week-end sunt mai puține.

Procentul din teste a rămas tot pe acolo. Faptul că a crescut numărul testelor nu a scăzut numărul procentului celor descoperiți pozitivi. Suntem pe la 4-5%.

Nu avem o cifră, un procent al populației cu anticorpi, acum din ce vedem încă România nu cred că vom avea oameni cu imunitate și stăm bine.

5-6% din populație ar putea să fi căpătat imunitate, ar trebui 56% imunitate. Cam 1 an jumate, 2 ani dacă nu apare vaccin va mai dura.

Nu avem nimic concret, vaccinul e doar o speranță. Am ajuns la 240 de cazuri în Terapie Intensivă.

Nu avem o răspândire exponențială, sunt țări unde au mii de cazuri pe zi. Asta duce automat la ocuparea terapiei intensive.

Bulgaria a fost mai bine decât noi, după care a început să urce brusc. Noi ne înecăm la mal undeva. Când trebuia să respectăm puțin măsurile, au început campaniile și lumea nu mai credea”, a declarat Arafat la Antena 3.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri