Caută
Close this search box.

Mitică Buzatu a reuşit. Unul dintre consilierii săi personali este infectat cu coronavirus

dumitru buzatu

Un consilier personal al preşedintelui CJ Vaslui, Mitică Buzatu (PSD), a fost internat în stare gravă la Iaşi, după ce s-a infectat cu coronavirus. Buzatu, care refuză sfidător să poarte masca, a declarat că nu crede în coronavirus.

Consilierul lui Buzatu se află internat la o clinică din Iaşi, fiind cunoscut şi cu afecţiuni cardiace. Informaţia a fost comunicată oficialilor din cadrul CJ Vaslui în cursul serii de 29 iulie.

Surse din cadrul CJ Vaslui au precizat că deocamdată ancheta epidemiologică declanşată de autorităţile sanitare nu a vizat alţi angajaţi din cadrul instituţiei. Consilierul lui Mitică Buzatu îşi desfăşura activitatea în cadrul aparatului propriu al preşedintelui.

Buzatu refuză sistematic şi sfidător să poarte masca de protecţie, susţinând că aceasta este o prostie.

„Eu vă rog să credeţi că sunteţi în siguranţă aici. N-am auzit să existe printre noi vreun caz de infectare cu ceva, nu discut despre ceea ce toată lumea discuta în momentul acesta. Este foarte bine că v-aţi conformat acestui ordin, dar asta nu înseamnă că toate conduitele trebuie să le fixaţi dumneavoastră. Poate sunt persoane care acceptă să ia şi amenzi şi altceva şi atunci, asta este, trebuie să luaţi notă de aceste conduite. (…) Nu-mi prescrieţi dumneavoastră conduitele mie şi nimeni din această sală! (…) Sunteţi liber să procedaţi cum vreţi! (…) Vreţi să ne luăm la bătaie, ce vreţi să facem? Sunteţi într-un cadru instituţional, nu puteţi să mă obligaţi pe mine, nu puteţi! (…) Nu vreau să port masca şi autorităţile competente pot lua măsurile de rigoare, dar nu sunteţi dumneavoastră autoritatea competenta”, spunea Buzatu, într-o şedinţă cu consilierii judeţeni, în luna mai.

Recent, Mitică Buzatu a declarat că nu crede în coronavirus.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri