Deputatul independent Nicuşor Dan, candidatul susținut de PNL, USR-PLUS, la Primăria Capitalei, afirmă că reprezentanții PSD au votat din nou împotriva intereselor bucureștenilor, în Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

„PSD a votat ingineria financiară a fuziunii Termoenergetica – Energetica, pregătind de fapt falimentul, aşa cum a fost şi cu RADET. A fost aprobat actul adiţional al contractului cu Apa Nova, negociat în secret şi fără nicio consultare cu bucureştenii. şi a majorat cheltuielile de publicitate ale primăriei (salonul de înfrumuseţare politică a doamnei Firea)”, a scris Nicușor Dan, pe pagina sa de Facebook.

El le-a mulţumit consilierilor municipali generali USR şi PNL care s-au opus acestor măsuri, „contrare interesului public”.

„Îi asigur pe bucureşteni că lucrurile nu vor rămâne aşa şi că, dacă voi fi primar şi dacă vom avea o majoritate de dreapta în Consiliul General al Capitalei, vom întoarce toate deciziile aberante şi vom promova măsuri în interesul oamenilor. Sunt multe lucruri de reparat în Primăria Capitalei, după dezastrul Firea – PSD!”, a comentat deputatul.

Consiliul General al Municipiului Bucureşti a aprobat un proiect, care prevede demararea procedurilor necesare în vederea fuziunii dintre companiile municipale Termoenergetica Bucureşti SA şi Energetica Servicii Bucureşti SA. De asemenea, s-a aprobat prelungirea cu 12 ani a duratei contractului de concesiune încheiat cu SC Apa Nova Bucureşti SA.

144 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

6 + 5 =