Caută
Close this search box.

Nu mai vor în USL! Senator, caut alt partid, NU PSD, NU PNL, de pildă Pro România

Încep să apară efecte ale blatului general, observat de toată lumea (cel puțin la Camera Deputaților) dintre PNL și PSD. Apar oameni politici importanți, în cazul nostru un senator, care nu mai vrea nici PSD (unde a fost), dar nici PNL. Adică nu vrea… USL!

Senatorul Emilia Arcan este cea care a alessă plece din PSD. Ea a decis să se transfere în partidul condus de Victor Ponta, Pro România. Mai mult decât atât, aceasta va fi candidatul Pro România la șefia CJ Neamț.

Transferul Emiliei Arcan a fost făcut public prin intermediul unei postări pe pagina de Facebook a partidului lui Victor Ponta.

Cum sună mesajul postat de către Pro România
”Astăzi, PRO România Neamț își întărește echipa.

Senatorul Emilia Arcan a demisionat din PSD pentru că nu a vrut să renunțe la principiile în care crede și a optat pentru continuitatea politicilor social democrate, devenind membru PRO România Neamț.

Dacă cele două partide care domină astăzi scena politică din România într-un mod păgubos (PSD și PNL) nu au avut curajul să-și anunțe candidații la nivelul organizațiilor din județul Neamț, noi o facem astăzi în virtutea unor strategii, politici și demersuri care să susțină agenda publică a cetățenilor din județul Neamț, să contribuie la o reformă administrativă și, cel mai important, să contribuie la creșterea calității vieții celor care își duc traiul în județul nostru.

Candidat pentru funcția de Președinte al Consiliului Județean Neamț – Emilia Arcan
Candidat pentru funcția de primar al Municipiului Piatra Neamț – Liviu Harbuz

Când PNL și PSD își vor anunța candidaturile, vom știi dacă asistăm din nou la un blat politic (cine cui cedează Consiliul Județean și Primăria Municipiului Piatra Neamț).

Suntem determinați să facem o altfel de politică: fără blaturi, fără interese de găști politice, fără penali.
La Neamț, schimbarea trebuie să înceapă cu fiecare dintre noi, prin noi, nemțenii.”, scrie Pro România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri