Caută
Close this search box.

ORBAN, TĂTARU, ARAFAT! Poliţist infectat cu COVID, abandonat de DSP și spitale în stare gravă. Avertisment dur EUROPOL către GUVERN!

Situaţie de groază la Spitalul Victor Babeş din Capitală, unde zeci de confirmaţi asimptomatici ocupă locurile, iar pacienţii cu probleme grave sunt trimişi acasă deoarece nu există locuri. Situaţia a fost făcută publică de Sindicatul Europol, după cazul unui poliţist.

Conform sursei citate, Spitalul Victor Babeş şi DSP au ignorat situaţia poliţistului şi a soţiei sale, care sunt conectaţi la masca de oxigen la Institutul Matei Balş din Bucureşti. Cei doi au fost trimişi acasă deoarece nu mai sunt locuri libere la spital, iar starea lor de sănătate s-a înrăutăţit imediat.

Europol susţine faptul că situaţia de neimaginat, iar actuala guvernare ar trebui să ia măsuri urgente după aceast situaţia gestionată dezastruos.

„Colegul nostru Buciuc Ciprian și soția acestuia sunt conectați la masca de oxigen la Institutul Matei Balș din București, iar gravele problemele respiratorii pe care acesta le are sunt destul de evidente, dar pe care Spitalul Victor Babeș si DSP le-au ignorat. În timp ce zeci de confirmați asimptomatici ocupă locurile din spitalele Covid, cei cu probleme reale cum e și cazul colegului, au fost trimiși acasă pe motiv că nu mai sunt locuri. Este de neimaginat modul dezastruos în care se gestionează această situație și pentru care actuala guvernare trebuie să ia măsuri urgente”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri