Caută
Close this search box.

Patologii europeni, concluzie șocantă: NIMENI nu a murit DE Covid 19, ci CU Covid 19!

Cam tot ce știam până acum despre noul coronavirus se clatină serios în urma unei simple lecturări a opiniilor și concluziilor unanime pe care le-au prezentat câțiva dintre cei mai experimentați și valoroși patologi din Europa. Din păcate, repetăm, DIN PĂCATE, totul, așa cum este prezentat la noi, nu pare altceva decât o mare manipulare în ceea ce privește ”virusul ucigaș” și așa-zișii ”morți de Covid”.

Prin urmare, în cadrul unui seminar al Asociației Europene de Patologie s-a discutat exclusiv despre opiniile patologilor din cele mai importante țări europene cu privire la COVID-19.

Astfel, patologii din Elveția, Franța, Germania, Italia, Spania au ajuns la concluzia că nimeni nu a murit de coronavirus.

În opinia patologilor, pentru a susține că o persoană a murit din cauza COVID-19, este necesar să se stabilească o reacție inflamatorie care a dus la moarte fără alte boli incompatibile cu viața. Până acum, nu au existat astfel de cazuri, scrie bpa-pathology.com.

Aceștia susțin că nu există semne patomorfologice specifice ale leziunilor coronavirusului pe țesuturile umane. Asta înseamnă că nu există nicio diferență în autopsie între o persoană care a murit de coronavirus și una care a murit în urma unei infecții virale sezoniere.

De asemenea, în opinia patologilor europeni, Organizația Mondială a Sănătății a făcut greșeala când a declarat o pandemie, întrucât nu a existat. La indicațiile OMS, în Bulgaria au fost făcute doar trei autopsii, lucru pe care patologii  îl consideră greșit.

„Când avem o imagine nouă cauzată de un virus nou, logica este să facem autopsii tuturor pentru a aduna informații maxime despre noua boală. Acest comportament al OMS poate fi definit drept criminal”, susțin aceștia.

Patologii spun că pacienții care suferă de alte boli au avut de suferit pentru că resursele sistemului de sănătate au fost direcționate către cazurile de coronavirus.

„Pacienții sunt speriați și nu solicită ajutor medical, multe cazuri rămân nediagnosticate. Aceasta înseamnă că, dacă a existat cancer in situ (în stadiul inițial) după două luni, este posibil să fi devenit invaziv și să treacă la etapa următoare. Acest lucru va crea mai multe probleme de sănătate decât coronavirus”, mai cred ei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri