Caută
Close this search box.

PISICILE au început să fie testate COVID-19. Stăpânul a avut șocul vieții la veterinar

O pisică din București a fi fost testată pentru virusul Covid-19. Președintele Federației pentru Protecția Animalelor și Mediului, Marius Marinescu, a povestit, duminică, la Antena 3, întreaga întâmplare.

În urmă cu ceva timp, acesta a găsit o pisică pe stradă pe care a dus-o la veterinar pentru sterilizare și deparazitare. Felina avea și o gingivită, așa că a dus-o la medic. Surpriza a fost de proporții, când a văzut bonul de plată cu suma de 690 lei. Motivul? Pisica a fost testată pentru COVID-19!

„Am găsit cu ceva timp în urmă o pisică pe stradă, am mers, am sterilizat-o, deparazitat-o, îi merge foarte bine, e grăsuță, i-am dat numele Grăsuțu’, are o mică inflamație la gingii și am fost la Facultatea de medicină veterinară ca să-mi dea un diagnostic s-o tratez pentru acestă gingivită. Am așteptat acolo o oră și jumătate, după care am completat un formular, am spus ce doresc, ce simptome are și m-au pus să plătesc 690 de lei și așa am aflat că a fost testată și pentru coronavirus felin. Au și scris că pisica este sănătoasă, deci nu avea niciun fel de simptome și obligatoriu mi-a băgat pe gât și această testare cu coronavirus felin”, a povestit fostul senator, în direct, la o televiziune.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri