Caută
Close this search box.

”Porcule”, i-au spus germanii, iar Tonnies, PATRONUL ABATORULUI unde românii sunt ținuți ca sclavii, A DEMISIONAT!

Cu o avere estimata la 1,78 miliarde de euro, Tonnies este omul de afaceri care detine abatorul unde peste 1.000 de romani s-au infectat cu noul coronarvius, iar ceilalți, ca și cei infectați, trăiesc în condiții de sclavie. Clemens Toennies (foto), presedintele clubului german de fotbal Schalke 04, si-a dat demisia marti, de la conducerea renumitului club, potrivit AFP. Păcat că nu cedează și abatorul … dar așa ceva e imposibil, desigur.

Ce afaceri are, în România, Clemens Tonnies

Toennies are afaceri și în România, deținâînd terenuri considerabile în județele Botoșani și Iași. DIN SURSE ECONOMICE, AM AFLAT CĂ TONNIES ARE ȘI O DATORIE DE 3,5 MILIOANE DE EURO LA FISCUL ROMÂN, despre care germanul se face că plouă. Cea mai mare firma pe care magnatul Clemens Tonnies o detine la Iasi se numeste Orgapic. Activitatea principala a firmei este „cultivarea cerealelor (exclusiv orez), plantelor leguminoase si a plantelor producatoare de seminte oleaginoase.” Intr-o vreme, firma era unul dintre cei mai mari cultivatori de terenuri bio din Romania.

Fanii lui Schalke au protestat dur împotriva lui Tonnies

Sambata, peste 1.500 de fani ai celor de la Schalke 04 au protestat in fata stadionului echipei impotriva presedintelui clubului. Miliardarul Clemens Tonnies, cel care si-a facut averea din industria carnii, a fost tinta fanilor lui Schalke. Pe un banner urias era mesajul: „Porcule! Schalke este clubul nostru!”.

Suporterii au alcatuit un lant uman in semn de protest. „Tonnies trebuie sa plece. Insa nu ma astept sa o faca voluntar” a spus unul dintre protestari. Presedintele fan clubului celor de la Schalke, Sven Schneider, a explicat gestul suporterilor: „Credem ca este necesar un restart complet la Schalke 04. Cu o constiinta sociala, cu sprijinul suporterilor, cu tot ceea ce reprezinta Schalke”, a explicat acesta.

Așa cum MagnaNews a aratat recent, fostul tenisman Ion Țiriac a sarit ca ars, recent, in apararea magnatului german, aratand cum ca acesta ar asigura conditii foarte bune si i-ar plati cu salarii nete de mii de euro pe conationalii nostri. Pai de ce sa-i fi aparat pe pe saracii de romani?…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri