Caută
Close this search box.

Presa română din Chicago: Black Lives Matter nu este o mișcare pașnică de protest

De la moartea lui George Floyd în Minneapolis, Black Lives Matter și-a arătat adevăratele culori de mișcare anarhică violentă, denunță Tribuna Românească.

Manifestațiile insurgenților Black Lives Matter au depășit de mult scopul lor „anti-rasist”, estimează publicația din Chicago.

Astfel că această mișcare nu mai are caracter pașnic. Ci unul marxist-revoluționar, care vrea să schimbe total – și în rău – societatea americană și în general societatea occidentală.

În primul rând prin revendicări absurde și anarhice, precum desființarea poliției, invocând false date potrivit cărora polițiștii americani îi persecută pe afro-americani și fac din aceștia o țintă a lor predilectă.

„De la moartea lui George Floyd în Minneapolis, Black Lives Matter și-a arătat adevăratele culori ca o mișcare anarhică violentă care terorizează America”, scrie Tribuna Românească din Chicago.

Denunțând și „mass-media corporatistă” din Statele Unite. Care „nu relatează știri, ci încearcă să manipuleze publicul pentru un câștig partizan periculos”.

„În ultimele trei luni, anarhiștii violenți au incendiat afacerile persoanelor de culoare și ale minorităților, au distrus cartiere minoritare, au ucis un șef de poliție de culoare, au vandalizat monumente ale drepturilor civile, au ocupat centrele orașelor și au dat foc la biserici”, arată publicația.

Prezentăm articolul integral:

„Poliția din Wisconsin spune că un bărbat mexican a intrat intenționat cu mașina într-un motociclist la începutul acestei luni cu scopul exclusiv de a ucide o persoană albă.

Potrivit plângerii penale revizuită de presa locală, care îl acuză pe Daniel Navarro de crimă motivată de ură, „Navarro a declarat că dacă Trump și persoanele albe vor crea o lume precum cea în care trăim, atunci nu are de ales și oamenii vor trebui să moară”.

Poliția spune că victima, Philip Thiessen, în vârstă de 55 de ani, fost soldat în Marină, agent de poliție și voluntar la cantină locală, a murit la locul accidentului.

Potrivit plângerii penale, Navarro a intrat cu mașina în mod deliberat într-un motociclist, pentru că „a vrut ca persoana să moară și să nu rămână paralizată”. Plângerea mai arată că Navarro a perceput cultura motocicletelor Harley ca fiind plină de suprematiști albi.

Mai la sud, în Indianapolis, centrul orașului a asistat la a doua omucidere într-o săptămână în urma unei dispute. Un grup jignit de termenul că „toate viețile contează” a împușcat-o și a ucis-o pe mama unui copil de 3 ani.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri