Caută
Close this search box.

Proteste impresionante în Israel determinate de criza coronavirusului: Guvernul e acuzat că a pierdut controlul economiei

Proteste impresionante au avut loc sâmbătă la Tel Aviv, demonstranții susținând că guvernul israelian a pierdut controlul economiei pe fondul crizei determinată de coronavirus, scrie The Times of Israel.

În contextul restricţiilor privind adunările publice, poliţia a limitat numărul de persoane care au putut intra în Piaţa Rabin din Tel Aviv pentru protest, în timp ce străzile din apropiere au fost pline de demonstranţi cu măşti.

Photo by Miriam Alster/Flash90 *** Local Caption

Rata şomajului în Israel a urcat la 21% de când ţara a intrat în izolare parţială în martie, iar pachetele de ajutor promise de guvern vin cu întârziere, spre nemulţumirea cetăţenilor, care se tem că au ajuns în pragul unui colaps economic.

Alarmat de noua creştere a numărului de cazuri de COVID-19 după ce economia a început să se redeschidă, premierul Benjamin Netanyahu a reintrodus în această săptămână o serie de restricţii în încercarea a limita răspândirea infecţiilor, închizând din nou o serie de afaceri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri