Caută
Close this search box.

PSD a descoperit ”orori juridice” în legea votată joi de Cameră. Orban și Predoiu, convocați de urgență la Senat!

parlament
Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a scris vineri pe Facebook că PSD a descoperit „orori juridice” în Legea carantinei pe care tot PSD a modificat-o și a votat-o joi în Camera Deputaților.

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a solicitat vineri prezenţa, în Senat, a premierului Ludovic Orban şi a ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu, la dezbaterea proiectului de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic.

„Premierul Orban şi Ministrul Justiţiei Predoiu trebuie să vină urgent în Senatul României!! Unde românii trebuie apăraţi, nu abuzurile comise sub pretextul pandemiei! Virusul nu are culoare politică, dar prostia, neputinţa şi lăcomia sunt vopsite în galben! Pentru a-şi acoperi furturile, guvernarea PNL loveşte zi de zi în români. Legea carantinei, trimisă de Guvern Parlamentului, este dovada supremă a batjocurii la adresa drepturilor şi libertăţilor românilor”, a mai scris Ciolacu pe Facebook.

,,Ieri, la Cameră, am corectat o parte importantă a acesteia, eliminând zeci de nenorociri, dar descoperim alte orori juridice şi o luăm acum de la capăt în Senat. Le solicit prezenţa premierului şi ministrului Justiţiei la dezbateri, faţă în faţă cu CSM, ONG-urile de apărare a drepturilor şi libertăţilor cetăţeneşti, medici şi pacienţi! În niciun caz nu vom permite transformarea ţării în lagăr medical! Guvernarea PNL a produs numai aberaţii! Pe bandă rulantă. Însă, cei care suferă din cauza incompetenţei crase a PNL sunt românii”, a a adăugat acesta.

Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic a intrat vineri în dezbaterea Comisiei juridice a Senatului.

El a fost adoptat joi de plenul Camerei Deputaţilor, care este primul for sesizat în acest caz.

Proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic va intra vineri în dezbaterea Comisiei juridice a Senatului.

„Ieri, Camera Deputaţilor a adoptat proiectul de lege privind instituirea unor măsuri în domeniul sănătăţii publice în situaţii de risc epidemiologic şi biologic. Azi dimineaţă a fost înregistrat la Senat, cu puţin timp în urmă am încheiat Biroul permanent, acest proiect a fost trimis comisiilor. (…) De la ora 14,00 va fi şedinţa Comisiei juridice, care va dura cât va fi nevoie în cursul zilei de astăzi”, a precizat a anunţat preşedintele interimar al acestui for legislativ, Robert Cazanciuc.

El a anunţat că, începând de sâmbătă, plenul Senatului va fi convocat zilnic, de la ora 12,00.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri