Caută
Close this search box.

PSD are moţiune de cenzură. A scris-o Şerban Nicolae!

Şerban Nicolae

Preşedintele interimar al PSD, Marcel Ciolacu, a anunţat duminică seara că social-democraţii vor depune o moţiune de cenzură, care „100% va trece” de votul Parlamentului.

„Vom depune o moţiune de cenzură şi aceasta moţiune de cenzură va trece”, a declarat Ciolacu, într-o emisiune la Antena 3.

Liderul interimar al social-democraţilor a spus că o primă formă a textului moţiunii a fost deja creionata de senatorul Şerban Nicolae şi că s-au strâns până în prezent 204 semnături de susţinere.

„Avem 204 semnături până acum. Primul text a fost lucrat de Şerban Nicolae”, a precizat Marcel Ciolacu, citat de Agerpres.

El a susţinut că PSD va avea voturile suficiente să treacă această moţiune de cenzură.

„Vom avea voturile suficiente să treacă această moţiune. Marea majoritate a liderilor grupurilor politice doresc să treacă această moţiune”, a afirmat preşedintele interimar al PSD, care nu a avansat însă o dată certa la care va fi depusă moţiunea, ci doar a reamintit că a anunţat faptul că social-democraţii nu o vor depune în timpul stării de alertă.

Marcel Ciolacu a precizat, de asemenea, că PSD doreşte să meargă la consultările de la Cotroceni şi cu o propunere de prim-ministru după căderea Guvernului Orban.

„Vom prezenta şi un program de guvernare pe termen scurt. Dorim să mergem cu o propunere de prim-ministru, susţinută de toate forţele politice. (…) Noi vom depune o moţiune de cenzură şi 100% aceasta moţiune va trece”, a subliniat Ciolacu.

Întrebat dacă are deja un nume pentru un viitor prim-ministru, el a declarat că este preferat, în acest moment, „un specialist în economie”.

„Romanii au început să îşi dea seama cu cine au de-a face. Guvernul este lipsit de credibilitate. (…) Prim-ministrul e un mincinos patologic. (…) Orban nu mai are niciun fel de credibilitate. Preşedintele României trebuie să recunoască acest eşec politic numit Orban şi să îi ceară demisia. Ei (liberalii – n.r.) au făcut din această pandemie un joc politic şi acum acest joc politic li se întoarce în cap. (…) Cred că demisia lui Orban ar fi cea mai potrivită”, a declarat Marcel Ciolacu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri