Caută
Close this search box.

PSD caută un alt candidat în locul Gabrielei Firea

gabriela firea

Gabriela Firea a intrat în anul în care pare că nu-i mai iese nimic.  Violeta Alexandru, liderul PNL Bucureşti, a dezvăluit un sondaj de opinie comandat de PSD, în care partidul testează şi alţi potenţiali candidaţi, în afară de Gabriela Firea, pentru Primăria Capitalei.

„Când propriul tău partid începe să facă sondaje prin oraş să testeze alţi candidaţi #problemegabi? Cu ea sau fără ea, Bucureştiul scapă de PSD, la toamnă”, a anunţat Violeta Alexandru.

Gabriela Firea s-a plâns deja că ar fi sabotată şi acum de propirul partid, fiind unii colegi care nu doresc ca PSD să realizeze o alianţă cu Pro România, pentru a o susţine.

„Noi ne-am dorit şi ne dorim în continuare o alianţă cu Pro România, cu ALDE şi alte formaţiuni politice care consideră că programul meu de guvernare locală a fost dus, în mare parte, la bun sfârşit în aceşti patru ani şi care cred că ceea ce gândesc eu pentru următorii patru ani pentru Bucureşti sunt lucruri foarte bune pentru bucureşteni. Suntem, în acest moment, într-un impas, dacă poate fi numită aşa situaţia în care nu semnăm nimic, nici un protocol, nici un document.

Am citit titluri în ziare că eu l-aş forţa pe dl Ciolacu să negocieze în genunchi cu Victor Ponta oferind cu mare dificultate un număr mare de parlamentari pe listele PSD doar de dragul Gabrielei Firea pentru a se alege primar general. Nu am făcut niciodată aşa ceva, nu am exercitat nicio presiune politică sau de altă natură asupra colegilor mei.

(…) Nu aş vrea să facă partidul sacrificii pentru mine. Eu sunt în stare de sacrificii pentru ţara, pentru echipă, pentru colegi, pentru familie, dar niciodată nu o să cer nimănui să dea ceva ce nu vrea să dea pentru mine.

Sunt convinsă că am şi colegi care nu mă simpatizează foarte tare şi, probabil, unii dintre ei pun umărul ca această alianţă cu Pro România să nu se realizeze. În orice caz, eu îmi duc soartă cu demnitate şi nu o să exercit presiuni asupra colegilor mei să ofere ceva considerat prea mult altui partid politic care să mă sprijine pe mine. Dreapta se uneşte, centru-stânga are ezitări. Asta e situaţia”, s-a plâns Firea, la B1 TV.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri