Caută
Close this search box.

Raed Arafat, despre coronavirus: Bilanțul în creștere arată că situația nu este sub control

raed arafat

Şeful DSU, medicul Raed Arafat, spune că situaţia nu este deloc sub control în ce priveşte epidemia de coronavirus, după ce România a înregistrat marţi un record negativ în ce priveşte numărul cazurilor noi de coronavirus, respectiv 698 în numai 24 de ore.

„Aceste date ne spun că situația este încă într-o dinamică crescătoare, nu este sub control. Apar focare, dar există și transmitere comunitară foarte importantă. Sunt zone mai afectate în acest moment, dar asta nu înseamnă că celelalte sunt scutite, pot și ele oricând să înceapă să aibă mai multe cazuri”, a atras atenţia șeful Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, Raed Arafat, potrivit stiri.tvr.ro.

Medicul spune că, pentru a ajuta la limitarea răspândirii acestui virus, este foarte important ca oamenii să respecte cele trei reguli esenţiale, amintite mereu de specialişti, respectiv igiena mâinilor, purtarea măştilor şi evitarea locurilor aglomerate.

Grupul de Comunicare Strategică al Guvernului a anunțat sâmbătă un nou record de infectări cu coronavirus, în 24 de ore, în România. Astfel, 698 de persoane au fost confirmate cu COVID-19.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri