Caută
Close this search box.

Raed Arafat: Mâine depășim 850 de cazuri. Nu mai sunt locuri la ATI

raed arafat

Raed Arafat a declarat, vineri seară, că sâmbătă vom avea peste 850 de cazuri, iar secțiile ATI ale spitalelor din București nu mai au locuri disponibile.

”Spitalele de terapie intensivă care primesc pacienți infectați cu COVID-19 nu mai au loc de terapie: Matei Balș, Marius Nasta, Ana Aslan, nu mai au locuri. Dacă apare un caz, îl vom muta în afara Bucureștiului. Și spitalul din Ploiești este ocupat la capacitate maximă.

Soluția este să creăm paturi de ATI, să aducem ventilatoare. Avem stocuri și pentru că a apărut această problemă trebuie să apelăm la această soluție. Dar avem nevoie de personal. Și mâine vom avea o cifră record, peste 850” (…).

Față de joi, alte 109 persoane au cerut să iasă din spital. În total sunt peste 900 de pacienți externați la cerere. Faptul că se spune că asimptomaticii nu transmit virusul, să nu ai cunoștințe și să spui vrute și nevrute… Toate studiile publicate la nivel foarte înalt spun clar că asimptomaticul și presimptomaticul transmit”, a declarat Raed Arafat la Digi24.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri