Prim-vicepresedintele PNL Rareş Bogdan a publicat un articol, în care afirmă că liderii PSD şi ALDE caută să profite de pandemie, pentru câştiguri electorale. El a folosit expresii dure la adresa lui Ciolacu şi Tăriceanu.

Ciolacu a fost catalogat de europarlamentar drept clapon cu mătreaţă, iar Tăriceanu este făcut „imbecil, care n-a deschis niciodată cele 10.000 de cărţi pe care le avea în casa tatăl său”.

„Dacă preşedintele PSD ar fi declarat ‘pozitiv’ pentru Covid 19, l-ar suspecta Klaus Iohannis că i-a pus ceva în ceai. Mă mir că n-a recurs încă la acest artificiu de imagine nebunesc, dar nu-i timpul pierdut!

Retorică mizerabilă a acoliţilor acestui clapon cu mătreaţa n-are nicio legătură cu realitatea. Ei insistă că pandemia este o invenţie a unei oculte mondiale din care face parte şi PNL, şi că dacă un liberal se îmbolnăveşte, face un serviciu păpuşarilor planetari. Mai mult, că unii artişti sau jurnalişti au primit bani să afirme public că au fost pozitivi.

Adevărul îl cunoaşte orice om de buna-credinţă. Depăşirea pragului de 1.000 de oameni îmbolnăviţi cu Covid19 în 24 de ore este consecinţă directă a inconştientei cu care liderii PSD au militat şi militează pentru relaxarea măsurilor de protecţie. Au uitat cum le tremurau fundurile la începutul pandemiei, cum au votat cu toate mâinile starea de urgenţă (a fost unanimitate!). Atunci măsurile erau justificate, atunci masca nu era numită ‘botnita’, atunci nu clamau că nu există asimptomatici sau că distanţarea socială e o nerozie.

Atunci se temeau. Baronii nu se credeau dumnezei. (Îmi spunea un neurochirurg clujean că acolo, pe masa de operaţie, cu perspectiva morţii, bogaţii şi săracii se comportă la fel – atunci devin oameni). După ce s-au dezmeticit, ce le-a dat prin minte liderilor pesedisti? Au realizat că se pot cocoţa pe nenorocire, că pot profita de dezastru, că pot căpuşa o dramă pentru un câştig electoral. Şi au cerut să dispară restricţiile. Planul era limpede: să se ajungă la relaxare în urma presiunii populare, să crească numărul îmbolnăvirilor şi apoi să dea vina pe PNL că nu poate proteja cetăţenii.

Un moment unghiular, cum ar spune un personaj celebru, a fost când cineva (un imbecil care n-a deschis niciodată cele 10.000 de cărţi pe care le avea în casa tatăl său) a pronunţat sintagma ‘drepturile omului’. Şi a apărut kukicratia (cunoscătorii ştiu de ce). În gurile lor, argumentele erau de o ipocrizie suverană – de pildă: societatea modernă s-a clădit pe garantarea drepturilor omului, CCR este singurul instrument care a mai rămas să vegheze la respectarea lor.

Şi alte asemenea lozinci, adresate imbecililor şi oamenilor insuficient informaţi/educaţi. Şi au continuat cu altă felie de propagandă: de ce n-au ştiut juriştii PNL, cei din Ministerul Justiţiei, să pregătească bine măsurile, de ce nu au citit carte, de ce nu au anticipat, astfel încât CCR să nu le pulverizeze deciziile?

Alooo!!! În primul rând, au ales între două rele (protecţia deloc şi protecţia timp de câteva săptămâni). În al doilea rând, pentru că nu a fost nimeni pregătit pentru pandemie, nimeni de pe acest glob!!! Cele mai performante sisteme medicale din lume, cele mai funcţionale instituţii juridice s-au văzut depăşite de situaţie!

Dacă logica pesedisto-aldisto-pontista ar sta în picioare, în situaţia în care mâine, o societate extraterestră ar invada România şi ar lua-o în stăpânire, aceşti neterminaţi ar spune că juriştii PNL n-au fost pregătiţi. Ar anunţa că fac moţiune de cenzură. Vă daţi seama cu ce prefăcuţi avem de-a face?

Unica lor logică, de când a început nenorocita asta de pandemie, a fost să profite de ea. Dacă i-ar fi foame, Ciolacu i-ar smulge unui copil plăcinta din mână. Îşi permite! Are imunitate parlamentară, nu plăteşte penal, căci majoritatea face scut în jurul său! Dar răul nu este definitiv”, a scris Rareş Bogdan, în EVZ.

464 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here