Caută
Close this search box.

Rareș Bogdan după anunțul lui Iohannis referitor la fondurile europene: ”UE îți dă, dar nu îți bagă și în traistă!”

rareş bogdan

Europarlamentarul PNL Rareş Bogdan a avertizat, marți dimineață, după încheierea acordului pentru bani europeni de la Summit-ul UE că aceşti bani trebuie şi atraşi.

”Victorie uriașă marca Klaus Iohannis după 4 zile și 4 nopți de negocieri fără precedent. Prestație excelenta și foarte aplicată a Președintelui României. Pas cu Pas a obținut TOT ce se putea obține pentru ROMANIA.

De acum doar sa înțelegem ce e cu acești bani și mai ales ce trebuie sa facem cu ei. Președintele i-a obținut pentru modernizarea și reclădirea marilor sisteme publice ale țării, de acum trebuie realizate și implementate proiectele, pornita execuția și finalizate. Adica mai pe românește, trebuie aduși acești bani spre noi.

Președintele României s-a luptat pentru ca Romania sa beneficieze de o suma absolut fantastica, impresionanta de-a dreptul. Acum la TREABA! Sunt convins ca și acest lucru se va întâmpla sub atenta sa supraveghere.

Un adevărat plan MARSHAL pentru Romania”, a scris Rareș Bogdan, marți, pe pagina sa de Facebook.

Președintele Klaus Iohannis a declarat, marți, la finalul summitului UE de la Bruxelles, că România a obținut aproape 80 de miliarde de euro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri