Caută
Close this search box.

Robert Cazanciuc refuză lecţiile de la Klaus Iohannis. „Este inadmisibil”

robert cazanciuc

Şeful interimar al Senatului, Robert Cazanciuc, a reacţionat la acuzaţiile preşedintelui Klaus Iohannis, conform căruia PSD tergiversează legea carantinării şi izolării.

„În mod inadmisibil, preşedintele da vina pe Parlament pentru prostiile guvernului sau. Este inacceptabil că preşedintele să pună în vină Parlamentului numărul de cazuri pozitive.

(…) Nu acceptăm să ne dea lecţii. Guvernul său a primit toate pârghiile necesare pentru a controla epidemia. Nu a fost vina Parlamentului pentru vidul legislativ din zilele prostiei PNL. Nu este vina Parlamentului că Guvernul a trimis în ultima zi o lege proastă către Parlament.

Preşedintele Iohannis vine acum să apere inepţiile din proiectul Guvernului. Apără lipsirea de libertate abuzivă din proiectul Guvernului, apara confiscarea abuzivă a bunurilor pe motiv de pandemie, aşa cum a propus Guvernul său, apara munca forţată la care vor fi supuşi medicii prin proiectul Guvernului. Nu vom accepta acest lucru.

(…) PSD nu tergiversează nimic. Când Iohannis era în week-end, Palamentul lucra până la 4 dimineaţa. Parlamentarii PSD au fost aici pentru a repara prostiile Guvernului Orban. Vom dezbate în Parlament cât va fi nevoie, Parlamentul nu va legifera abuzuri”, a declarat Cazanciuc, la Senat.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri