Robert Negoiţă a afirmat, joi seară, că Gabriela Firea a intenţionat să-şi facă partid înainte de alegerile prezidenţiale, pe vremea când era ”simplu membru PSD”.

”Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD?”, a afirmat Negoiţă, acuzând-o pe Gabriela Firea că ”minte cu o lejeritate dezarmantă”.

Primarul sectorului 3 afirmă că principalul motiv pentru care el nu s-a mai regăsit în PSD în ultima perioadă este chiar Gabriela Firea.

”Doamna Firea se pregătea să-şi facă partid, îmi spunea mie să facem ceva, să mergem pe alt drum, că nu se mai poate în PSD.

Se întâmpla înainte de alegerile prezidenţiale de anul trecut, când dânsa nu mai era decât simplu membru PSD, înainte să se împace cu domnul Dragnea, cu doamna Dăncilă şi să o recomande ca fiind soluţia pentru România.

Era Partidul Oxigen sau Partidul Verzilor, ceva de genul acesta. Cum poate să-mi spună mie acum că am trădat PSD când noi ştim bine ce discuţii aveam. Ştia bine că nu mă regăsesc în PSD, că nu am ce să caut în echipa aia”, a declarat Robert Negoiţă la Digi24.

”În acest moment am mai multe motive pentru care nu am ce căuta acolo – la PSD. Mi-a fost destul de complicat să-i transmit, dar am transmis către conducerea partidului, către cei care au fost interesaţi să mă asculte şi anume că în acest moment principalul argument pentru care eu nu am ce căuta acolo este chiar dumneaei. (…)

A început să vorbească neadevăruri în public, atât de neadevărate. Nu este o chestiune personală.Minte cu o lejeritate dezarmantă şi ideea este să te îndepărtezi de astfel de oameni”.

257 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here