Caută
Close this search box.

S-a căţărat la geamul spitalului, seară de seară, ca să fie alături de mama sa bolnavă de coronavirus

Un tânăr în vârstă de 30 de ani s-a căţărat, seara de seară, aproape o săptămână, la etajul doi al unui spital, pentru a fi alături de mama sa, care era internată cu coronavirus. El a fost astfel alături de mama sa până când a murit.

Această ştire emoţionantă a fost publicata de Il Messaggero. Totul s-a întâmplat în Cisiordania.

Personajul central este Jihad Al-Suwaiti, tânărul care şi-a dorit cu orice preţ să fie alături de mama sa, internată în spitalul Hebron.

Femeia, Rasmi Suwaiti, în vârstă de 73 de ani, care suferea şi de o boală cronică, a fost testată pozitiv pentru coronavirus, iar starea ei s-a agravat rapid.

Ca să nu se simtă singură, fiul ei a decis să urce în fiecare seară două etaje şi să o vegheze de la fereastră. Femeia a murit după cinci zile de terapie intensivă. „Am fost cu ea în ultimele ei momente de viaţă şi chiar înainte să o văd murind am înţeles că nu mai există nici o speranţă”, a spus tânărul.

Povestea lui a emoţionat pe toată lumea. Diplomatul ONU Mohamad Safa a postat pe pe Twitter un mesaj, în semn de omagiu pentru dragostea pe care a arătat-o acest tânăr pentru mama lui.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri