Caută
Close this search box.

S-au dat amenzi record pe litoral: Turiștii și cluburile au uitat de reguli

Intr-o singură noapte, echipele de control au făcut verificări pe întreg litoralul și au dat amenzi în valoare de 65.000 de lei. Printre sancțiunile date, se numără și suspendarea activității unui club exclusivist din Mamaia. La malul mării, turiștii au uitat de coronavirus și de reguli.

Litoralul a fost luat cu asalt de turişți, iar cei mai mulți uita de protecție. În contextul dat,  s-au făcut controale în toate staţiunile de pe litoral și s-au dat amenzi de zeci de mii de lei. Un club exclusivist din Mamaia a fost închis.

Aglomerație este la orice oră a zilei. Plajele s-au umplut de la primele ore ale dimineţii, iar turiștii par să fi uitat cu totul de pandemie. În Eforie Nord, au stat unii lângă alţii chiar și pe șezlonguri. În apă nici nu s-a mai pus problema păstrării vreunei distanțe de siguranță. Nici nu prea era loc de atâția oameni.

În grupuri mari stau şi cei care vor să se plimbe cu diversele ambarcaţiuni, iar comercianţii ambulanţi vând alimente printre turişți, fără măşti sau mănuşi de protecţie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri