Caută
Close this search box.

Scene şocante pe o stradă din Piatra Neamţ! Două minore au bătut crunt o adolescentă în vârstă de 15 ani

Scene şocante pe o stradă din Piatra Neamţ! Două minore de 12 respectiv 14 ani, au bătut crunt o adolescentă în vârstă de 15 ani în cursul zilei de joi, 30 iulie, pe o stradă din Piatra Neamţ. Tânăra agresată, care este crescută doar de bunic, a făcut plângere la poliţie împotriva celor două.

Bătaia a fost filmată de prietenele celor două agresoare, pentru a se lăuda pe Internet. În video se observa cum una dintre agresoare a luat-o de păr pe victima de 15 ani și a început să o lovească, apoi a intervenit în bătaie și cea de-a dua. În tot acest timp, fata nu a ripostat.

După ce imaginile au apărut în spațiul public, presa locală a contactat-o pe tânără, iar aceasta a mărturisit că este hotărâtă să meargă la Serviciul de Medicină Legală pentru a obține un certificat medico-legal, iar apoi să depună plângere împotriva celor două fete care au bătut-o în plină zi, pe o stradă din Piatra Neamț.

Potrivit informațiilor obținute de ziarpiatraneamt.ro, cele două minore de 12, respective 14 ani care au agresato-o pe fata de 15 ani, ar fi cunoscute în cartier, din cauza comportamentului violent manifestat de-a lungul timpului. Tocmai de aceea, fetele au intrat în atenția Poliției.

De cealaltă parte, victima de 15 ani, are o situație mai dificilă compartaiv cu alte tinere de vârsta ei, întrucât este crescută doar de bunic, părinții e fiind plecați la muncă în străinătate.

În imagini se observă cum tânăra este trântită la pâmânt, bătutuă cu pumnii, cu picioarele și trasă de păr. După ce minorele agresoare au încetat în o mai lovi, fata și-a luat ghiozdanul și a plecat, fără să riosteze. Înregistrearea video, prezentată de presa locală a fost cenzurată, pentru a nu face cunoscută identitatea minorelor și pentru a evita ascultarea limbajului licențios pe care l-au folosit fetele din Piatra Neamț.

Potrivit ziarpiatraneamt.ro, adolescenta agresată va obține în decursul zilei de 31 iulie, un certificat medico-legal și va furniza poliției dovezile video cu agresiunea.

Victima are părinții plecați în afara țării, iar tutorele este bunicul său care locuiește în Piatra-Neamț. Agresoarele, minore, sunt considerate „spaima cartierului”, existând multe plângeri legate de comportamentul acestora. Victima a mai fost agresată în trecut, însă neavând dovezi, nu a reclamat nimic.

Ca urmare a apariției în spațiul public a filmului unei agresiuni între minori, DGASPC Neamț s-a autosesizat pentru a stabili împrejurările incidentului.

„În colaborarea cu Poliția se va stabili identitatea și domiciliul participanților iar apoi, cu sprijinul serviciilor publice de asistență socială de domiciliu, va fi investigat și spațiul familial al minorilor. În funcție de rezultatele verificărilor, specialiștii DGASPC Neamț vor acorda servicii specifice de suport emoțional și orice alte servicii se vor impune”, a transmis DGASPC NEAMȚ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri