Caută
Close this search box.

Se ascute lupta. Aurelian Bădulescu ar urma să candideze din partea PSD, la Primăria Sectorului 3

aurelian bădulescu

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 3 va fi Aurelian Bădulescu, mâna dreaptă a Gabrielei Firea. Actualul primar al Sectorului 3, Robert Negoiţă, a anunţa că va candida pe listele unui nou partid, înfiinţat de către apropiaţi de-ai săi. Negoiţă, deşi este fin al cuplului Firea-Pandele, a mai spus că nu o va susţine pe Firea pentru Primăria Generală.

În urmă cu două zile, Bădulescu a dat publicităţii un comunicat de presă, în care l-a acuzat pe Negoiţă de hoţie.

“Lui Robert Negoiţă i se potriveşte zicala: hoţul strigă hoţii! Este ştiut faptul că în Bucureşti cele mai scumpe băncuţe, panseluţe, garduri şi lucrări sunt în Sectorul 3. Se umflă preţul şi de câte 3-4 ori! Robert Negoiţă a devenit primar ca membru PSD şi acum 8 ani, şi acum 4 ani. Sectorul 3 arată bine încă de pe timpul fostului primar, Liviu Negoiţă. El a început reabilitarea blocurilor, amenajarea locurilor de joacă şi a parcurilor. Lumea nu uită!

Contribuţia lui Robert Negoiţă a fost şi este spolierea bugetului Sectorului 3 şi trecerea acestuia prin firme-căpuşă.

Tot spune că el conduce cel mai legal şi transparent sector. Sunt jurist şi vă spun în cunoştinţă de cauză : Dl Robert Sorin Negoiţă este ultimul care să respecte legea în Bucureşti! Ba, îşi face şi un titlu de glorie că ignoră legea, că nu-i pasă de DNA. Strigă mereu prin birou şi prin oraş ca el e mai presus de lege, că nu-l interesează DNA-ul, Curtea de conturi, alte instituţii! Pentru că el are spate!”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri