Caută
Close this search box.

Șefa DSP Giurgiu, confirmată pozitiv cu noul coronavirus

coronavirus

Miercuri, în jurul orei 17, bombă și senzație în județul Giurgiu.

Directorul Direcției de Sănătate Publică Giurgiu, Claudia Micu, a fost confirmată cu test pozitiv la noul coronavirus, conform actului prezentat în direct, miercuri seara, la emisiunea ”Punctul culminant” de la postul de știri România TV.

Din câte s-a anunțat în presă, doamna Claudia Micu ar fi subinginer, specializarea Mecanică Fină, absolventă de Politehnică.

Culmea este că, la Giurgiu, mai este o problemă cu totul neobișnuită. Preşedintele Consiliului Judeţean Giurgiu, Marian Mina (PSD), este carantinat la domiciliu până în 3 august, după ce ar fi intrat în contact direct cu şeful Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) Giurgiu, Radu Covaci, confirmat cu COVID-19, conform anunțului de marți al Direcția de Sănătate Publică, la care șef este Claudia Micu. În prezent, Mina susține însă că a făcut plângere penală împotriva DSP, deoarece nu ar fi fost informat oficial că este carantinat.
De asemenea, chiar dacă Marian Mina are în acest moment două teste negative, după ce și-a făcut repetat analizele, el este blocat total la domiciliu, cu amintitele DOUĂ TESTE NEGATIVE.
Iar Claudia Micu, cu test pozitiv, se plimbă bine mersi pe stradă, neexistând informații că ar fi carantinată sau izolată.
Marian Mina este și liderul PSD Giurgiu, el succedându-i la șefia filialei județene lui Niculae Bădălău.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri