Caută
Close this search box.

Șeful Consiliului Județean Argeș, mesaj pentru cei care contestă purtarea măștii: Nu putem să ne dorim un mort în ATI ca să îi ia locul un om drag nouă

Argeșul este primul județ din România în care s-a decis obligativitatea purtării măștii și în spațiile deschise, iar șeful Consiliului Județean Argeș, Dan Manu, le transmite locuitorilor care contestă această măsură că județul a ajuns într-o situație dramatică, din cauza creșterii accelerate a cazurilor de COVID-19.

Creșterea accelerată a numărului de cazuri de infecție cu COVID-19 a dus la ocuparea în totalitate a numărului de paturi de terapie intensivă și trebuia să creștem capacitatea pentru a putea îngriji bolnavii critici. Nu vreau să ajungem să ne dorim un mort în ATI ca să îi ia locul un om drag nouă”, a declarat șeful CJ Argeș, într-o postare pe facebook.

Potrivit datelor INSP, Argeșul este unul din cele cele patru județe din România unde în ultima săptămână s-au înregistrat 37,4% din totalul cazurilor de îmbolnăvire cu noul coronavirus din România, iar Comitetul Județean pentru situații de Urgență a decis marți că este obligatorie purtarea măștii și în spațiile deschise.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri