Caută
Close this search box.

Siegfried Mureşan afirmă că PSD ar fi trompeta propagandei ruse!

siegfried muresan

Europarlamentarul Siegfried Mureşan anunţă că i-a sesizat pe Socialiştii Europeni în legătură cu comportamentul PSD faţă de epidemia de coronavirus.

„Cer Socialiştilor Europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, să se delimiteze şi să condamne aceste manipulări”, anunţă Mureşan.

„PSD neagă pericolul pandemiei de COVID-19, iar prin aceste manipulări pune în pericol sănătatea oamenilor. Cer Socialiştilor Europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, să se delimiteze şi să condamne aceste manipulări.

Toată lumea civilizată şi toate democraţiile europene se lupta cot la cot pentru a combate pandemia de COVID-19. PSD, în schimb, se comportă ca o trompetă a propagandei ruse şi minimizează pericolul virusului, în încercarea de a mai câştiga puţin capital politic.

Numai în ţările nedemocratice vedem politicieni care neagă pericolul virusului fiindcă nu sunt capabili să-l combată. Numai liderii nedemocratici pun în pericol sănătatea şi siguranţa oamenilor doar pentru a rămâne la putere.

Am văzut acest comportament la PSD în mai multe rânduri şi cel mai bine am văzut acest lucru la protestele paşnice în 10 august 2018. Îl vedem din nou acum când dezinformează romanii diminuând pericolul virusului.

Este clar că vom putea trata această boală doar atât timp cât numărul de cazuri este ţinut în frâu, aşa cum s-a întâmplat în România. În momentul în care numărul de cazuri explodează, aşa cum s-a întâmplat în multe alte ţări, nu vor mai putea fi trataţi toţi bolnavii, iar pierderile de vieţi se vor multiplica.

Negând evidentă şi dezinformând oamenii, PSD arată că este unul dintre principalii adversari ai romanilor în lupta cu pandemia de COVID-19.

Partidul Socialiştilor Europeni, familia politică europeană din care face parte PSD, trebuie să se delimiteze şi să condamne aceste manipulări care pun în pericol viaţa oamenilor. Comportamentul PSD este în total dezacord cu principiile şi valorile pe care trebuie să le respecte un partid politic ce se pretinde european”, a scris Mureşan, pe Facebook.

PSD lansează oficial un fake news iresponsabil, prin care alimentează teoriile conspiraţiei, care susţin că impactul coronavirusului este minor sau că virusul nu există. Bazându-se pe o testare la grămadă făcută de Firea în Bucureşti, PSD a decretat că „doar 0,1% din populaţie este afectată de COVID-19”. Şi este numai ultimul exemplu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri