Caută
Close this search box.

Simona Gherghe s-a testat de urgenţă pentru coronavirus

După mari dureri ce cap, Simona Gherghe s-a dus de urgență la spital, unde s-a testat din banii săi, pentru a afla dacă este infectată cu noul coronavirus.

Vedeta nu a stat pe gânduri când a văzut că starea ei nu este bună, mai ales că o prietenă care o vizitase la casa din Corbeanca s-a simțit rău, însă nu a dorit să facă testul pentru coronavirus, potrivit fanatik.ro.

„Vineri am avut o durere de cap foarte puternică și care a fost determinată de o discuție cu un om foarte apropiat de familia noastră, care m-a sunat joi și mi-a spus că nu poate veni la noi pentru că-i este foarte rău.

I-am spus să facă testul de coronavirus, i-am spus chiar că-i voi transfera eu banii pentru acesta. A refuzat. A spus că nu o pot obliga eu să facă testul. Așa este! I-am spus că nu e o joacă acest lucru, că trebuie să fim responsabili (…)

Așa că, după ce m-am simțit rău, având în vedere că virusul acesta are atât de multe simptome, iar durerea de cap este unul dintre acestea, m-am programat și m-am dus la o clinică privată și am făcut testul.

A durat 30 de ore până am aflat rezultatul, nu vreți să știți cum a fost…a venit însă, e negativ. Suntem bine toți, asta este tot ce contează acum”, a mărturisit Simona Gherghe într-un live pe Instagram.

După acest episod, vedeta Antena 1 a decis să poarte mască oricând, chiar dacă se află în aer liber:

„Familia noastră a decis, ca de-acum încolo, să purtăm mască atunci când ieșim din casă, indiferent dacă e vorba de ieșit în aer liber. Este decizia noastră.”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri