Caută
Close this search box.

Stare de urgență în luna august, după creșterea masivă. Raportul experților

Nu își dorește nimeni, dar starea de urgență pare să se apropie cu pași mult mai hotărâți decât ne-am fi așteptat.

Unul dintre experții în tehnologie și date strategice, Mihai Pascadi, a realizat un studiu bazat pe datele oficiale de la autorități, cu privire la posibilele evoluții ale epidemiei de coronavirus în România. Studiul a fost prezentat duminică seara la Antena 3.

Studiul spune că în acest moment este creștere supra-exponențială a infectărilor în România.
Există riscul să se ajungă la 1 milion de infectati în luna septembrie (scenariu pesimist)
La mijlocul lunii august vor fi probabil între 42.000 si 58.000 de cazuri active din care 2.000-4.000 in terapie intensiva, mai spune expertul
Criteriul enuntat exemplificativ pentru reintrarea in stare de urgenta (10.000 de cazuri in 5 zile) ar fi indeplinit intre 1 si 3 august.
Studiul se află deja pe masa autorităților, a tuturor factorilor de decizie de la nivelul Guvernului, Ministerului de Interne și Ministerului Sănătății, care analizează situația.

Un răspuns

  1. NU V-AR FI RUSINE !! CE E ATATA TAM TAM CU STAREA DE URGENTA! UITATI-VA LA STATISTICI. CU SAU FARA COVID, AU MURIT MAI PUTINI OAMENI DECAT ANUL TRECUT IN ACEEASI PERIOADA! VOI CU CINE TINETI? CINE VA FINANTEAZA? CINE VA IMBROBODESTE SA BAGATI PANICA IN POPULATIE? SICTIR, STRICATILOR! O SA IASA LUMEA PE STRAZI MAI RAU CA LA REVOLUTIE! CU LIMBA DE SARPE VA SPUN

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri