Caută
Close this search box.

Stomatologul vedetelor, mort de coronavirus, ar fi participat la petrecerea la care a fost şi Andreea Esca

El era stomatologul mai multor vedete și a murit infectat cu coronavirus. Soția sa ar avea și ea COVID-19.

La petrecerea din Olimp, unde a fost şi Andreea Esca, ar fi luat parte și Chemal Taner, potrivit zvonurilor răspândite de mai multe cunoștințe – o informație ce încă nu a fost confirmată de B1.RO.

Renumitul medic stomatolog, care a tratat-o pe Andreea Esca, dar și alte vedete, a murit la 49 de ani, după ce a contractat COVID-19. De altfel, chiar și soția sa ar fi fost testată pozitiv pentru noul coronavirus.

„A format în jurul său o echipă de profesioniști cărora a reușit să le insufle pe lângă abilitățile profesionale desăvârșite niște principii morale pe care rar le mai întâlnim în prezent în rândul colegilor și al semenilor noștri.

Mii, poate chiar zeci de mii de pacienți sunt beneficiarii tratamentelor implanto-protetice realizate de el și echipa sa, unele dintre ele în premieră mondială. A fost, este și va rămâne un stomatolog, un coleg, un tată, un soț, un OM – exemplu pentru noi toți!”, a transmis Uniunea Națională a Asociațiilor Stomatologice din România, într-o postare pe Facebook.

FOTO: adevarul.ro

Poliția Română a solicitat IPJ Constanța să facă verificări în legătură cu petrecerea de la Olimp, a anunțat Ramona Dabija, purtătorul de cuvânt al IGPR, pentru Libertatea. De partea cealaltă, IPJ Constanța urma să solicite imaginile video de la eveniment, iar reprezentanții instituției au precizat că polițiștii s-au autosesizat după imaginile apărute în spațiul public și au luat legătura cu DSP.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri