Caută
Close this search box.

Tăriceanu susţine că internarea forţată chiar şi pentru cinci minute este arest

călin popescu Tăriceanu

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, lansează un nou mesaj halucinant în spaţiul public chiar în ziua în care România a atins un nou record privind numărul de îmbolnăviri. El susţine că internarea forţată a celor infectaţi reprezintă arest.

„Veşti proaste, dragi români! Şi fără votul meu legea carantinei a trecut în Senat!”, anunţa Tăriceanu.

El face apoi o înşiruire a urmărilor acestei legi.

„Internarea forţată chiar şi pentru 5 minute este lipsire de libertate. Este arest! Care poate fi dispus doar de un judecător şi nu de un politruc cu carnet PNL ajuns şef la DSP după ce a fost chelner o viaţă întreagă şi a lipit afişe pentru partid. Vă lăsaţi viaţa pe mâna unui asemenea om?”, anunţa Tăriceanu.

„S-au gândit cei care au votat că transforma spitalele în penitenciare şi pe doctori în gardieni? Este personalul medical pregătit pentru asta? Îşi abandonează ei jurământul medical şi se transformă în agenţi de ordine? Concluzia este una singură: această lege este nedemocratica, neconstituţionala şi nefuncţionala!”, a mai scris Tăriceanu.

Vineri, România a înregistrat un nou record negru privind numărul de îmbolnăviri în 24 de ore. Grupul de Comunicare Strategică a raportat 799 de noi cazuri.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri