Caută
Close this search box.

Teleormănean descoperit pe litoral cu o armă, pus sub control judiciar

Un bărbat din Teleorman a fost plasat sub control judiciar pentru 60 de zile, fiind acuzat de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor, după ce în portbagajul autoturismului său, parcat în faţa unui hotel din municipiul Constanţa, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, deţinută ilegal.

Potrivit Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa, pe 21 iulie, poliţişti din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase s-au autosesizat ca urmare a unui denunţ privitor la faptul că o persoană, de 32 de ani, din municipiul Roşiorii de Vede, judeţul Teleorman, s-ar afla în municipiul Constanţa, având asupra sa o armă neletală, deţinută în mod ilegal.

„Poliţiştii au depistat persoana în cauză şi au efectuat un control amănunţit asupra autoturismului său, care se afla parcat în faţa unui hotel de pe raza municipiului Constanţa.

În portbagajul vehiculului, poliţiştii au descoperit o puşcă cu aer comprimat, iar în urma verificărilor s-a stabilit faptul că bărbatul nu deţinea permis de port armă, iar aceasta nu era înscrisă în Registrul Naţional al Armelor”, potrivit IPJ.

Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanţa a emis pe numele bărbatului măsura controlului judiciar pentru 60 de zile,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri