Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța au efectuat 5 percheziții domiciliare în județele Constanța și Tulcea, într-un dosar penal de trafic de minori și proxenetism.

Conform unui comunicat de presă, în cadrul activităților, au fost indisponibilizate 8 telefoane mobile, 800 de euro, un pistol cu aer comprimat, mai multe arme albe, precum și alte înscrisuri cu valoare probatorie.

”Din cercetări a reieșit că, în perioada februarie – iulie a.c., 4 persoane ar fi recrutat mai multe tinere, printre care și minore și le-ar fi adăpostit în imobile din județul Constanța, în scopul obținerii de foloase patrimoniale, ca urmare a exploatării sexuale.

Suspecții au fost arestați

Procurorul a dispus reținerea pentru 24 de ore a celor 4 persoane, urmând a fi prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română. În activități au fost angrenați și jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Constanța.” conform sursei citate.

153 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

3 + 7 =