Caută
Close this search box.

Tudorel Toader susţine că Dragnea îl bătea la cap până la 3 dimineaţa cu amnistia şi graţierea

tudorel toader

Anca Alexandrescu a relatat, în cadrul „interviului” luat lui Liviu Dragnea, o discuţie pe care a purtat-o recent cu Tudorel Toader, fost ministru al Justiţiei.

Acesta i-ar fi spus că Liviu Dragnea îl ţinea până la 3 dimineaţa, cu discuţii despre amnistie şi graţiere, în timp ce s-au aflat împreună în vacanţă, la Neptun.

„Am primit mesaj de la Tudorel Toader. An spus pe post că s-a simţit presat, dar nu s-a simţit presat când a făcut vacanţa cu dvs. şu cu familia la Neptun? În momentul în care accepţi un asemenea lucru şi petreci cu un om o vacanţă, cu familia, se presupune că nu este o relaţie de presiune şi de stres între cei doi oameni. Şi mi-a dat mesaj, în care mi-a spus: ‘Anca, tu ştii foarte bine ca şi acolo discuţiile au fost despre amnistie şi gratiere’. Adică nu despre lucrurile fundamentale care trebuiau rezolvate la guvern şi programul de guvernare şi că dvs. îl ţineaţi până la trei dimineaţa cu astfel de discuţii, în vacanţă, la mare, unde venise cu familia şi a stat mai mult de o săptămână cu dvs.”, a relatat Anca Alexandrescu.

Dragnea a negat afirmaţiile lui Tudorel Toader.

„Sincer. la asemenea afirmaţii nu mai am ce să comentez, se comentează singure. Aceşti doi oameni (Dăncilă şi Toader) sunt un capitol încheiat”, a reacţionat fostul lider PSD.

Anterior, Dragnea a negat şi dezvăluirile lui Toader privind presiunile din sediul PSD Băneasa, pentru a aviza amnistia şi graţierea.

„În legătură cu afirmaţiile dumneaei şi ale domnului Tudorel Toader, un ministru pe care eu l-am respectat foarte mult şi cu care m-am purtat extrem de frumos, extrem de elegant, este foarte urâtă minciună pe care a spus-o. De ce a fost adus în interviul ăla, de ce a trebuit să spună lucrurile alea, habar nu am, dar discuţiile despre întâlnirea de la sediul din Băneasa dintre domnul Tariceanu, eu, doamna Dancila, domnul Toader, s-au întâmplat la sfârşit de ianuarie 2019, întâlnire generată de mine şi de Calin Tariceanu pentru a stabili cu aceşti doi domni dacă ei vin cu ordonanţe pe codurile penale care erau în Parlament doar pe partea declarată constituţionala sau noi mergem în Parlament. Discuţia a fost foarte clară, îmi aduc aminte şi acum.

Domnul Tariceanu îşi notă ce spun dumnealor şi eu, şi domnul Tariceanu am spus: domne, spuneţi-ne dacă voi aveţi de gând la Guvern să iniţiaţi Ordonanţa de Urgenţă, spuneţi-ne şi atunci nu mai continuăm în Parlament, pentru că şi eu şi domnul Tariceanu am spus: vrem să închidem acest subiect, de ce… Codurile penale şi astăzi în România sunt în mare parte neconstituţionale şi mi se pare ceva foarte grav şi, bineînţeles, asta nu contează. Şi am spus, dacă voi nu daţi ordonanţa de urgenţă, noi continuăm procedura în Parlament, care se întrerupsese din cauza vacanţei parlamentare. Ei au stabilit amândoi un calendar, nu s-a discutat despre amnistie şi graţiere”, a mai spus Dragnea.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri