Caută
Close this search box.

Uite poza – nu e poza! Două seturi de postări cu Andreea Esca, la mare, au fost şterse, apoi au reapărut

andreea esca

Două dintre fete care au participat la petrecerea din Olimp, fără distanţare, şi care s-au fotografiat alături de Andreea Esca, au șters postările respective.

Câteva ore mai târziu, cele două au repostat pozele în care apare și Andreea Esca. Iată capturi de pe cele două conturi, ale userilor Ioana Grama și Sânziana Negru.

Zilele trecute, pe conturile de Instagram ale Sânzianei Negru și ale Ioanei Grama apăreau fotografii în care ele erau lângă Andreea Esca la evenimentul de lansare a resortului de pe litoral. Niciuna nu purta mască.

Astăzi, postările respective nu mai sunt disponibile.

Și Alexia Eram, fiica Andreei Esca, apărea în fotografii și postase, de asemenea, o imagine de la eveniment. Nici postarea Alexiei Eram nu mai este disponibilă pe rețeaua de socializare.

Fotografiile cu Andreea Esca s-au viralizat mult în ultimele zile, în contextul în care au circulat și alte imagini de la eveniment, cu persoane care nu poartă mască și nu ar respecta regulile de distanțare socială.

Cazul evenimentului de lansare a resortului de pe litoral vine după ce, săptămâna trecută, Pro TV a notificat presa să nu scrie despre cazuri de COVID în postul TV, după care, la o zi distanță, a anunțat că există cazuri pozitive în Pro TV.

Până astăzi, Andreea Esca nu a avut nicio reacție legată de informațiile apărute în presă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri