Caută
Close this search box.

Un inspector şcolar care s-a întâlnit cu Monica Anisie şi Costel Alexe, confirmat cu COVID

coronavirus

Un inspector şcolar din cadrul ISJ Iaşi, cu funcţie de conducere, a fost confirmat cu infecţia cu noul COVID-19.

Potrivit reprezentanţilor ISJ Iaşi, inspectorul a fost prezent la o întâlnire cu miniştrii Educaţiei şi Mediului, dar s-au respectat normele de distanţare socială. Inspectorul şcolar de la Iaşi a fost confirmat marţi seară cu infecţia.

„În cursul serii trecute, un angajat din rândul personalului Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi a fost diagnosticat cu Covid 19. În acest context, Direcţia de Sănătate Publică Iaşi a declanşat o anchetă epidemiologică, iar în cursul zilei de astăzi ( n.r. miercuri ), toate spaţiile instituţiei vor fi supuse unui proces de igienizare, conform procedurilor specifice”, au anunţat reprezentanţii DSP Iaşi, printr-un comunicat de presă.

Luciana Antoci, purtător de cuvânt al ISJ Iaşi, a declarat pentru MEDIAFAX că „în timpul vizitei s-au respectat toate normele, iar pe definiţia de contact pe care o are metodologia DSP-ului nu se pliază nicicum contactul cu doamna ministru”.

Angajaţii Inspectoratului Şcolar Judeţean Iaşi vor lucra prin telemuncă în perioada următoare, relaţiile cu publicul se vor face online.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri