Situație critică în fotbalul românesc după o nouă zi în care la Dinamo și la CFR Cluj au fost depistate cu Covid-19 mai multe persoane din loturile celor două grupări.

Dan Petrescu a aflat azi că a fost infectat cu Covid-19, iar corabia vișinie nu-l are, deocamdată, la timonă, chiar pe căpitanul ei.

„Chiar dacă nu simte foarte rău, a dat semne de oboseală, a avut dureri de cap”

Din informațiile Digi Sport, Dan Petrescu a plecat de la București spre Cluj.

Potrivit unei surse apropiate clubului din Gruia, oficialii celor de la CFR au căutat o clinică în care fostul fundaș de la Chelsea să rămână singur în cameră. Cum la București nu au găsit o astfel de unitate sanitară, s-au îndreptat spre Cluj-Napoca.

„Dan Petrescu nu este asimptomatic. Chiar dacă nu se simte foarte rău, a dat semne de oboseală, a avut dureri de cap”, a dezvăluit  pentru Digi Sport, o sursă din preajma echipei.

„După starea de urgență a fost foarte bine că am reînceput competiția. Celălalt obiectiv e reprezentat de controlarea focarului de la cele două cluburi și stingerea lui.

Am primit un sprijin foarte bun de la DSP Ilfov. Ei sunt alături de noi cu o parte din aceste focare. Contează foarte mult sănătatea pentru o astfel de instituție.

În momentul de față, la Dinamo se continuă ancheta epidemiologică. Până atunci, nu putem programa echipa. Iar pentru CFR se așteaptă retestarea echipei. După aceea, vom hotărî împreună ce se întâmplă mai departe”, a precizat Justin Ștefan, leful LPF.

Reamintim că la Dinamo au fost depistate 21 de cazuri de COVID, iar la CFR Cluj, 19.

279 Vizualizări

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

1 + 1 =