Caută
Close this search box.

VIDEO Clubul LOFT, din Mamaia, 10.000 de lei amendă, după un concert al lui Puya cu peste 500 de persoane

video

Imagini și filmulețe dintr-un club cunoscut din Mamaia (LOFT) au împânzit rețelele de socializare, sâmbătă noaptea. Cei prezenți la distracție nu poartă măști, nu par îngrijorați nici în privința noului virus, nici în privința restricțiilor impuse de autorități pentru limitarea răspândirii epidemiei.

IPJ Constanța a transmis că a aplicat o amendă de numai 10.000 de lei patronilor clubului, în urma concertului susținut sâmbătă de Puya (vezi video).  La concert au participat peste 500 de persoane.

„În urma imaginilor difuzate în spaţiul virtual, poliţiştii constănţeni au efectuat verificări la un club din staţiunea Mamaia Nord, unde s-a constatat că în intervalul orar 19,00-19,30 a avut loc o interpretare a artistului Puya, la care au participat mai mult de 500 de spectatori, contrar prevederilor legale. A fost aplicată sancţiunea prevăzută de art. 65 lit. l) din Legea 55/2020, în valoare de 10.000 de lei”, a transmis Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Constanţa.

De asemenea, în noapte de vineri spre sâmbătă, administratorul unei firme care a organizat un concert de muzică electronică pe plaja unui camping din Năvodari a fost amendat cu 30.000 de lei pentru că nu au fost respectate măsurile de prevenire a răspândirii COVID-19, la eveniment participând aproximativ 300 de persoane.

Potrivit IPJ Constanţa, în cazul aceleiaşi societăţi comerciale au mai fost aplicate o amendă de 1.500 de lei pentru că muzica era difuzată la „volum perturbator”. şi alte două sancţiuni contravenţionale, a câte 2.500 de lei, pentru că scena nu avea asigurate, în totalitate, „elemente incombustibile”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele stiri